BRON-X TEAM

“Wij delen onze kennis,

       zodat u kunt vermenigvuldigen”

 

Onder het motto ‘je kan pas vermenigvuldigen als je kan delen’ stellen wij u graag voor aan ons complete Bron-X team. Onze professionals zijn allen zeer ervaren en vakkundige mensen met passie voor hun werk, voor mensen en voor organisaties.

 

In uiteenlopende opdrachten bundelen wij onze kennis, werken samen en creëren synergie met onze opdrachtgevers. Door ons te richten op de kracht van de samenwerking ontwikkelen organisaties en individuen succesvol.

 

De professionals van Bron-X helpen u met pragmatische oplossingen en delen met u hun specifieke kennis. Zo komt uw bedrijf in het bezit van de X-factor, en kunt u vermenigvuldigen!

 

Mariëtte Schapers, oprichtster van Bron-X , inventariseert uw vraag  en gewenste resultaat. Met het team bespreken wij door middel van intervisie diverse invalshoeken, mogelijkheden en bundelen ervaringen vanuit “the best practices”. Mariëtte treedt voor u op als aanspreekpunt, regisseur èn uitvoerder. Coördineert plannen van aanpak, bewaakt afgesproken tijdspaden en is achterwacht voor de professionals.