Privacyverklaring

Privacy statement en Cookieverklaring

INTRO

Dit privacy document beschrijft welke persoonlijke gegevens we verzamelen, wat we met die gegevens doen en met wie we ze delen. Verder staat in dit document beschreven wat we allemaal doen om te voorkomen dat er misbruik wordt gemaakt van je gegevens, hoe je kan aangeven waar we je gegevens voor mogen gebruiken en wat je moet doen om je gegevens te wijzigen. Je kan hier ook lezen waar je terecht kan met vragen over privacy.

Conform de AVG behandelen we de door jouw verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. We geven deze gegevens niet zonder toestemming door aan derden en andere partijen. De door jou gegeven informatie wordt door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt en gebeurt op een behoorlijke en zorgvuldige manier. Dat wil zeggen dat je persoonsgegevens alleen worden gebruikt om met je in contact te komen naar aanleiding van een contactvraag/klantvraag of sollicitatie.

WIE ZIJN WE

Bron-X B.V. is een personeelsadviesbureau gevestigd in Wijchen wat zich richt op alle zaken in mens en werk. Vanuit het HRM-vak opereert Bron-X in loopbaan en cariere coaching, hr-ondersteuning, arbeidsmarkt en mobiliteitsprojecten, leiderschap en organisatieontwikkeling, trainingen, workshops en werving en selectieprojecten. Vanuit deze verschillende trajecten voor opdrachtgevers en klanten komt het voor dat Bron-X B.V verantwoordelijk is voor de ontvangst en afhandeling van sollicitaties en is hiermee leidend toezichthouder. Bron-X heeft een functionaris gegevensbescherming die toeziet op de uitvoering en naleving van de AVG. De Functionaris Gegevensbescherming van Bron-X is Melvin de Groot: melvin@bron-x.nl.

COOKIES

Onze website maakt gebruik van ‘cookies’. Cookies zijn eenvoudige kleine tekstbestanden waarin de door jou verstrekte informatie opgeslagen worde. Ze kunnen geen informatie over jou of je computersysteem verzamelen. Wij gebruiken cookies om je voorkeuren te bewaren zodat je bezoek aan de site de volgende keer nog makkelijker wordt.

Gebruik van functionele cookies

Met behulp van een permanent cookie kunnen wij je herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op je voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies, kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds je voorkeuren te herhalen, waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.

Gebruik van sessiecookies

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je je webbrowser afsluit.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

WELKE GEGEVENS VERZAMELEN WE OP ONZET WEBSITE?

Deze privacyverklaring geldt voor alle persoonlijke gegevens die je in een contactformulier, email of whatappbericht aan Bron-X. opneemt.

WAAROM VERZAMELEN WE JE GEGEVENS?

Je gegevens zullen door Bron-X worden gebruikt om je klantvraag te beoordelen. Daarnaast kan je benaderd worden voor vacature-alerts, nieuwsbrieven en events als je je daarvoor aanmeldt.

Op welke wettelijke gronden mogen wij jouw gegevens verzamelen?

Wij verwerken jouw persoonsgegevens:

  • Omdat dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst of om maatregelen te nemen zo’n overeenkomst te sluiten.
  • Omdat dit nodig is om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen.
  • Omdat je (indien van toepassing) daar toestemming voor hebt gegeven. Gegeven toestemming kan ten alle tijden worden ingetrokken.
  • Op basis van onze gerechtvaardigde bedrijfsbelangen voor zover de wet en jouw privacy dit toelaten.

WIE HEEFT TOEGANG TOT JOUW GEGEVENS?

 

BEWAARTERMIJNEN  

 

Contactformulier

 

JE HEBT M.B.T. JOUW PERSOONSGEGEVENS DE VOLGENDE RECHTEN:

Je kan ons altijd verzoeken om je persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te beperken of te verwijderen als deze feitelijk onjuist, onvolledig of voor het doel van de verwerking niet relevant zijn. Tevens heb je recht op dataportabiliteit, het recht op bezwaar en het recht op inzage. Binnen Bron-X B.V. wordt er in het kader van sollicitatie geen geautomatiseerde besluitvorming genomen of geprofileerd. Mocht je deze rechten willen uitoefenen kan je contact opnemen met Support via mail: info@bron-x.nlof een brief sturen naar Bron-X B.V., t.a.v. Support, Nieuweweg 240, 6603 BV, Wijchen. Vermeld dan de volledige NAW-gegevens en e-mailadres waarop je te bereiken bent, alsmede je verzoek. Tevens vragen wij een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Wij nemen dan binnen maximaal vier weken contact met je op.

HOE BESCHERMEN WE JE GEGEVENS?

We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid om de door jouw verstrekte informatie te beschermen. Bron-X B.V. maakt gebruik van diverse beveiligingstechnieken om je informatie te beschermen o.a. van autorisatiebeheer en beveiligde servers. Als gegevens worden verstrekt aan partijen die namens ons diensten verlenen of opdrachten uitvoeren, is Bron-X B.V. met hen overeengekomen dat zij de persoonsgegevens eveneens optimaal beveiligen. Tevens beschikt Bron-X B.V. over verwerkersovereenkomsten met betrokken partijen.

VRAGEN, OPMERKINGEN, KLACHTEN OF (VERMOEDEN) DATALEK

Heb je vragen of opmerkingen over de bescherming van je persoonsgegevens binnen Bron-X B.V., dan kun je schriftelijk of per e-mail contact met ons opnemen met info@bron-x.nlof Bron-X B.V., t.a.v. afdeling Support, Nieuweg 240, 6603 BV in Wijchen. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via telefoonnummer 0485-540907. Heb je een klacht over hoe we met je gegevens omgaan, dan horen wij dit graag, maar je hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens).

WIJZIGINGEN PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING

Bron-X B.V. behoudt zich het recht om wijzigingen aan te brengen in deze privacy- en cookieverklaring. Het meest actuele Privacy statement is te allen tijde in te zien op de webpagina http://www.bron-x.nl/privacystatementencookieverklaring.