“Natuurlijk, ook jij bent een talent!”

Ieder mens heeft unieke talenten. Echter maar weinig werknemers weten wat hun natuurlijke talenten zijn dan wel benutten deze onvoldoende. Daardoor blijft er veel potentieel en werkplezier onbenut. Daar liggen kansen voor de werkgever én werknemer. Talenten en authenticiteit zichtbaar maken voor elkaar zorgt voor groei en ontwikkeling bij beiden. Ga aan de slag middels coaching! Gelukkig stellen steeds meer werkgevers hiervoor een persoonlijk budget beschikbaar.

Schermafbeelding 2019-06-19 om 00.19.23

Talentontwikkeling

Coaching is inmiddels niet meer weg te denken. Of dit nu is om je als werknemer te ontwikkelen of als werkgever een afdeling verder te ontwikkelen dan wel leidinggevenden te ondersteunen bij het “nieuwe managen”, of transities te begeleiden. Er zijn vele uiteenlopende redenen om een coach in de arm te nemen. Als individu of als team. Diverse thema’s op operationeel, tactisch dan wel strategisch gebied bieden wij aan vanuit maatwerk.

Loopbaancoaching

Uiteenlopende redenen kunnen ten grondslag liggen aan het in de arm nemen van een loopbaancoach. Boventalligheid, reorganisaties, verhuizing van bedrijf, wisseling van manager, een persoonlijke energielek in je werk, noem maar op. Stop de energieverslindende werkstress en ga zelf aan het stuur staan van jouw persoonlijke werkgeluk. Zelf op onderzoek naar de baan van jouw toekomst. In deze snel veranderende arbeidsmarkt is het niet eenvoudig om dat alleen te doen. Wij helpen je te inventariseren wat ten grondslag ligt aan de ontstane situatie, hoe je dit af kunt sluiten en om kan buigen naar kansen en mogelijkheden.
Onze overtuiging: er is perspectief en werk voor iedereen, ongeacht niveau, functie en leeftijd! Wij helpen je graag met ons grote netwerk in uiteenlopende branches.

bron-x-talent4

Loopbaanweek

Soms moet je je werkzame leven herijken. Je afvragen waar je mee bezig bent, waarom je zo moe en down bent en of je nog voldoende plezier en passie in je werk vindt. Speciaal voor werknemers die zowel door zakelijke als privédrukte geen tijd hebben voor een persoonlijke loopbaancoaching, van meerdere sessies gedurende een langere periode, organiseren wij een loopbaanweek. Speciaal voor medewerkers voor wie het fysiek en mentaal goed is om totaal even uit te pluggen, gaan we aan de slag met een persoonlijk “plan B” om zo van werkstress (soms bijna burn-out) naar werkgeluk te gaan. Deelnemers aan de loopbaanweek starten veelal met een vol hoofd en vraagtekens over hoe je in de toekomst zelf weer de regisseur kunt worden van je zakelijke leven. Je krijgt inzichten en handvatten om een week later met een persoonlijk plan en duidelijke koers naar huis terug te keren. Vanaf dan heb je weer zelf de touwtjes in handen van je zakelijke toekomst. Een life-changing event waarna deelnemers beseffen en ervaren dat ze zelfverantwoordelijk zijn voor hun eigen werkgeluk.