“Natuurlijk, ook jij bent een talent!”

Vacatures

Op onze site plaatsen wij geen vacatures, omdat wij géén cv zoeken bij een functie, maar een passende functie voor een talent. Bij elke vacature welke wij voor onze opdrachtgevers in behandeling nemen, maken wij een overweging hoe wij de juiste kandidaat bereiken. Op deze wijze stellen wij niet steeds vele sollicitanten, die de moeite nemen om te solliciteren, onnodig teleur.

Van werk naar werk

Met onze kennis en kunde begeleiden wij dagelijks medewerkers van werk naar werk. Tijdens deze loopbaan- of outplacementtrajecten staat bij Bron-X persoonlijke coaching centraal en laten wij zien dat beëindiging van een arbeidsrelatie ook kansen biedt. Er is perspectief voor iedereen, ongeacht niveau, functie en leeftijd. Wij helpen medewerkers aan dit nieuwe perspectief door middel van een persoonlijk coaching “van werk naar werk”. Samen inventariseren wij wat ten grondslag ligt aan de ontstane situatie, hoe wij dit kunnen afsluiten en om kunnen buigen naar kansen en mogelijkheden. Waar liggen je verborgen wensen, je daadwerkelijke talenten, je drijfveren en hoe kan je dit vertalen naar mogelijkheden in de snel veranderende wereld en arbeidsmarkt? En welke stappen moet je zetten om vooral weer de regisseur te worden van je zakelijke leven? Onze ervaren coaches nemen mensen mee in de veranderende wereld van recruitment en de wijze waarop je de nieuwe arbeidsmarkt kan benaderen. Elk mens heeft talenten, voor elk talent is er perspectief en werk!

Zorg dat je je potentieel kent en benut, en jezelf bewust bent van de 21 eeuwse vaardigheden. Er is zoveel diversiteit aan werk. We helpen je graag je bewust te maken van je kansen!

Recruitment

Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van werving en selectie en staan garant voor een gedegen en resultaatgerichte aanpak. Wij adviseren en ondersteunen HR- afdelingen en recruiters bij het nieuwe vinden, binden en boeien.

Menselijke aandacht is de nieuwe luxe in onze snelle wereld, zeker in een markt waar meer en meer vacatures ontstaan. Dat betekent anders kijken dan voorheen, we zoeken naar potentieel in plaats van ervaring. We denken niet meer in functies maar in talenten en kwaliteiten. Bent u op zoek naar talenten? Wij (her)kennen de pareltjes! Vraag ons wat Bron-X voor uw organisatie hierin kan betekenen. Wij geloven in maatwerk en werken niet vanuit no cure, no pay.

36 FHF

DNA

De nieuwe arbeidsmarkt vraagt om anders denken en doen van de werkgever én de werknemer! Bron-X participeert actief in Stichting De Nieuwe Arbeid Gelderland (DNA) waar werkgevers intersectoraal met elkaar verbonden zijn om duurzame inzetbaarheid te bevorderen en “van werk naar werk” trajecten tastbaar en concreet te maken. Stichting De Nieuwe Arbeid werkt samen met andere netwerken, partijen en stakeholders in de regio. Partners die ervoor zorgen dat we met elkaar meer en meer kennis delen en verbindingen leggen om Gelderland krachtig te laten acteren in de veranderende arbeidsmarkt. (www.denieuwearbeid.nu)

DNA-LOGO-whitebackground-CMYK-OK