babette-328-328

Babette de Wit

Babette is coach en therapeut en begeleidt mensen die naast loopbaancoaching net wat meer nodig hebben op psychosociaal vlak. Wanneer mensen in hun werk vastlopen omdat ze blokkades hebben waardoor ze niet goed in hun vel zitten en niet verder kunnen in hun loopbaan zijn bij Babette op de juiste plek. Ze werkt vanuit het hart, met liefde voor haar vak. “Ik vind het een voorrecht om mij te mogen verbinden aan mensen die kiezen voor het werken aan hun ontwikkeling.”

Babette’s bezieling voor haar werk wordt mede gevormd door een diep vertrouwen in de kracht en de uniciteit van ieder mens. “Dit levert mij dagelijks verwondering, blijdschap en energie op.” Haar empatisch vermogen en ontspannen omgang met mensen, maakt dat iemand zich snel bij haar op zijn gemak voelt. Ze geeft mensen tijdens een coaching sessie een plek waar ze in veiligheid kwetsbaar durven te zijn. Een plek waar dromen en angsten samen gaan. En waar zeker ook gelachen mag worden.

Babette haalt haar kunde uit haar zakelijk achtergrond op het gebied van HRM, Coaching en Counseling, en haar opleiding en ervaring als Integratief Therapeut met specialisatie voor pubers en het jongere kind.