saaa

Bregje Giebels

Bregje is het episch centrum van Bron-X. Ze is de verbinder, de vraagbaak, het doorgeefluik, de organisator en de ondersteuner van het team. Met veel plezier en nauwgezet doet ze haar werk. ”Ik heb graag alles tot in de puntjes geregeld.” Het geeft Bregje voldoening om klanten naar volle tevredenheid te helpen. Haar werkstijl is professioneel, veelzijdig en met oprechte aandacht voor de klanten. Iedereen die Bron-X bezoekt, belt of mailt, krijgt van Bregje een warm welkom.

Bregje heeft jarenlange werkervaring op het gebied van managementondersteuning en secretariële dienstverlening in uiteenlopende branches. Dankzij haar grote relativeringsvermogen is ze in drukke tijden altijd de rots in de branding van Bron-X. Bregje vindt het ontzettend leuk om service te verlenen; met veel gemak en plezier maakt ze afspraken en zorgt ze ervoor dat het team optimaal kan werken.

Ze werkt vanuit haar hart en met passie voor het vak. “De combinatie van ervaring, intuïtie, zorgvuldigheid en betrokkenheid, maken mij een betrouwbare en prettige collega die op een efficiënte wijze communiceert, organiseert en mensen kan verbinden.”