mariette-165-x-165-px

Mariëtte Schapers

“Het kan anders en het moet anders!” Dat is waar Mariëtte voor staat. Gepassioneerd en bevlogen werkt ze vanuit die visie. Ze heeft een enorme drive om werkgevers en werknemers warm te laten lopen voor talent- en ontwikkelpotentieel en de overtuiging dat iedereen van nature wil blijven groeien en werknemers nooit te oud bent zijn voor een "plan B".

In alles wat zij doet staat het streven om werkgevers bewust te maken van het potentieel wat men in huis heeft centraal. Ze wil meer werknemers, ongeacht professie, leeftijd en niveau, aan het stuur zetten en ze zelf de verantwoordelijkheid laten nemen over hun eigen persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk.

Mariëtte is als ondernemer het boegbeeld van Bron-X. Als verbindingsofficier weet zij voor opdrachtgevers en voor coachees de juiste professional en coach op het juiste vraagstuk te zetten. Ze heeft het talent om de juiste match te maken. Voor haar is elke vraag uniek. “Wij zijn gedreven om door middel van maatwerk verwachtingen te overtreffen.”

Ze ondersteunt in uiteenlopende branches werkgevers met thema’s als talentmanagement, HR-innovatie, zelforganisatie en duurzame inzetbaarheid. Vol overgave helpt zij werknemers bij persoonlijke ontwikkeling, carrièreswitches en loopbaanissues. Daarbij zijn haar betrokkenheid en klantgerichtheid onderscheidende factoren. Ze is gedreven om het verschil te maken voor de ander. “Mijn drive is om meer mensen van werkstress naar werkgeluk te helpen, door anders denken, anders doen en oprecht nieuwsgierig te blijven”