susan-328-x-328-px

Susan Reiner

Susan geeft als coach ondersteuning bij het versterken van persoonlijk leiderschap, het optimaliseren van werkgeverschap en verbetering van bedrijfsresultaat.  Ze gaat daarbij pragmatisch en doelgericht te werk. Susan komt uit een ondernemersgezin, dat verklaart haar affiniteit met het MKB. Ook grotere bedrijven en organisaties schakelen Susan in als ze het even niet meer weten, als het niet lekker meer loopt in hun bedrijf.  “Mijn nuchtere kijk en no-nonsense-aanpak zet ik hierbij graag in. Als outsider kan ik goed vanuit verbinding werken aan een organisatieprobleem of -doel.”

Met haar 15 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling heeft Susan veel organisaties van binnen gezien. Daarnaast heeft ze ruime leidinggevende ervaring.  Dankzij deze combinatie is Susan sterk in het maken van de vertaalslag van organisatiestrategie, doelstellingen en HR-beleid naar de dagelijkse praktijk. Hierbij gaat ze altijd voor maatwerk. “Elke organisatie is anders, overal is een andere aanpak gewenst.”

Susan is authentiek, autonoom, transparant en resultaatgericht.  Ze durft scherp te zijn en te confronteren, daar ligt haar kracht. Werkend vanuit de grote lijn staat ze boven de materie, creëert ze vanuit vrijheid en geeft ze een onafhankelijke kijk op zaken. Susan weet altijd de juiste insteek te kiezen afgestemd op de persoon waarmee ze in gesprek is. Nooit bang om eerlijke feedback te geven, maar altijd met de overtuiging de ander te helpen.

Susan is gespecialiseerd in het ontwikkelen van emotionele intelligentie (EQ) in organisaties. EQ wordt gezien als een belangrijke voorspeller van succes en positieve resultaten voor professionals én voor organisaties. Susan ondersteunt bij het in kaart brengen de huidige EQ en bij helder krijgen van de ontwikkelpunten.