sheila-328-x-328-px

Sheila van de Sande

Sheila wil mensen in beweging krijgen. Het stimuleren van persoonlijke groei en ontwikkeling bij mensen en organisaties is wat haar drijft in haar vak. Ze richt zich met name op de thema’s persoonlijk leiderschap, loopbaancoaching en werk-privébalans.

Hoofd, hart en gevoel, daar draait het volgens Sheila om. Ze helpt mensen om deze drie in balans te krijgen, op die manier hebben en houden mensen voldoende energie. Sheila gaat graag preventief met mensen aan de slag. “Ik word blij van alles wat te maken heeft met vitaliteit. Het is kicken als mensen echt iets hebben geleerd, als ze zichzelf bijna opnieuw hebben uitgevonden.”

Sheila’s grote kracht is haar authenticiteit en puurheid. Daarnaast is ze analytisch, sensitief, en heeft ze een sterk ontwikkelde intuïtie. Ze weet daardoor echt contact te maken met mensen. Ze gaat doortastend te werk en is een groot voorstander van positieve psychologie.

Sheila heeft veel ervaring op het gebied van werving en selectie, competentiemanagement, loopbaan- en re-integratiebegeleiding. Daarnaast ontwikkelt ze maatwerktrajecten en trainingen en is ze gastdocent en intervisiebegeleider. Zij is gecertificeerd om met verschillende assessment- en meetinstrumenten te werken. Het gebruik van methoden en technieken uit de psychologie en mindfulness wisselt ze af met haar intuïtie.