foto lyane saarberg-1

Lyane Saarberg

Lyane helpt mensen hun talent te (her)ontdekken en een volgende stap te zetten in hun loopbaan. Ze gaat hierbij heel doelgericht te werk, met een helder eindresultaat voor ogen.

Lyane is een actief betrokken coach. Ze denkt mee met mensen en ze weet op de juiste momenten te prikkelen om hun kracht en talenten te vinden. “Ik ben een blije coach wanneer iemand vanuit zichzelf, intrinsiek, stappen zet en weer in beweging komt.”

De roots van Lyane liggen in de zakelijke dienstverlening, waar zij ruim 14 jaar werkte als leidinggevende, mentor en (loopbaan)coach. Deze ervaring neemt ze mee in haar vak. Haar focus ligt op het gebied van loopbaanbegeleiding en –coaching, leiderschapsontwikkeling, verandermanagement en teamcoaching. Ze weet als geen ander hoe ze van groepen werknemers échte teams kan maken.

Bij loopbaantrajecten staat bij Lyane het individu en het persoonlijke vraagstuk centraal. De weg ernaartoe is elke keer een ander pad. Door individuele coaching en workshops begeleidt zij werknemers en leidinggevenden een stap verder bij reorganisaties en transities. Als bouwer laat zij individuen en teams excelleren en fungeert zij als verbindende sparringspartner op verschillende niveaus binnen de organisatie. Ze is vaak de brug tussen werknemer en werkgever. Lyane streeft altijd naar een gezonde balans tussen mens en resultaat. Dankzij haar praktische houding weet zij korte- en langetermijnresultaten neer te zetten.

Lyane’s visie: “Vanuit ieders kracht komt beweging tot stand”.