14 FHfotografie

Petra van der Weijde

Petra helpt mensen en organisaties om toekomstbestendig te blijven. Haar kracht is dat ze snel ziet hoe ontwikkelingen in een snel veranderende wereld vertaald kunnen worden naar praktische en vernieuwende HR-oplossingen. Ze inspireert om anders te kijken, te denken en te doen. Want dat is wat volgens haar nodig is om mee te blijven doen op de huidige, snel veranderende, arbeidsmarkt.

Petra daagt mensen uit om met een ruimere blik naar zichzelf kijken zodat er meer mogelijkheden ontstaan en ze weer van toegevoegde waarde zijn en vooruit kunnen. Ook aan de kant van een organisatie is er verandering nodig; niet langer blijven denken in functies maar gaan kijken naar rollen, taken en talenten. “Iedereen heeft een talent, als je dat koppelt aan rollen en taken dan zijn én mensen in hun kracht én wordt werk heel makkelijk gedaan en resultaten behaald. Dan mag iedereen meedoen in de maatschappij en krijg je diversiteit in teams en een inclusieve cultuur.”

Petra’s kracht is dat ze zowel mens- als resultaatgericht is. Ze gelooft dat je soms gewoon ergens aan moet beginnen, gewoon doén en proberen. Kijken, leren, ontdekken en ervaren. Ze werkt graag samen toe naar de stip aan de horizon.  “Als mensen groeien dan groeit de organisatie. De medewerker maakt het verschil.”  Petra kan bedrijven ondersteunen als coach, adviseur of leidinggevende in een interim functie. Om dat ze ‘veranderkracht’ in zich heeft is ze een sterke partner ten tijde van cultuur- en organisatieverandering.