Jacco

Jacco van Hulst

Voor Jacco is verbinden “samenwerken en delen” en al helemaal in projecten waarvoor hij zich hard maakt. Dit alles met oprechte aandacht voor de leef- en beleef wereld van medewerkers en cliënten. Jacco is gestart als verpleegkundige en heeft hierna jarenlange ervaring opgedaan als manager binnen de gezondheidszorg, dit heeft hem geleerd dat samenwerken een groot goed is. Zijn zichtbaarheid binnen organisaties zorgt dat hij verschillende partijen proactief om de tafel krijgt. Ondernemen en pionieren hierin zijn hem niet vreemd. Het is zijn streven ten alle tijden de juiste mensen bijeen te brengen. Op integere, enthousiasmerende en coachende wijze zorg hij dat medewerkers & leidinggevende gebruik maken van hun ontwikkelpotentieel. Duurzame inzetbaarheid en zingeving zijn sleutelwoorden voor ontwikkelpotentie van cliënten en medewerkers. Continue verbeteren, vernieuwen, medewerkers laten groeien, stakeholders verbinden, handen op elkaar krijgen……..dat is wie hij is.

Jacco zorgt ervoor dat we teruggaan naar de bedoeling. Samen met het bestuur zorgt hij voor een veilige werkomgeving waarin mensen op basis van onderling vertrouwen samenwerken. Zijn netwerk is groot, divers en onderhoud hij op natuurlijke wijze. Zijn betrokkenheid werkt inspirerend.

Wat doet Jacco het liefste?

  • Ad interim manager binnen welzijn en gezondheidszorg, hierbij oog voor teambegeleiding in veranderprocessen. Individuele coaching van teamleiders en beginnende managers. Medewerkers ondersteunen in (door)ontwikkelen potentieel loopbaan- & carrièrebegeleiding;
  • Medewerkers begeleiden tot zelfstandig professionals;
  • Directie & management adviseren bij knelpunten;
  • Visie & missie praktisch vertalen naar teams;
  • Ondersteunen bij implementatie zingeving, diversiteit & inclusie een gezicht geven binnen een organisatie;
  • Workshops verzorgen op thema's als inclusie, seksualiteit en diversiteit;
  • Persoonlijke coaching bij uiteenlopende rouwervaringen (coaching en mediation bij ontwrichting) en medewerkers op elk niveau.