sandy-700px

Sandy Peters

Mensen helpen zich (weer) bewust te worden van hun talenten en kwaliteiten, dat is wat Sandy drijft in haar werk.  Ze begeleidt mensen graag tijdens die zoektocht. “Vaak weten mensen niet waar hun kracht ligt. Als je dat niet weet kun je niet verder. Pas als mensen weten waar hun talenten liggen leren ze betere keuzes maken.” Sandy’s authentieke houding en haar oprechte interesse zorgen ervoor dat ze snel het vertrouwen van iemand wint. Mensen voelen zich snel bij haar op hun gemak.

Als loopbaancoach is Sandy de stok achter de deur. Ze faciliteert maar mensen moeten het wel zelf doen, ze moeten zelf de regie pakken. Na het proces van bewustwording maken mensen samen met Sandy de vertaalslag naar de arbeidsmarkt. Soms leidt dat tot aanpassingen in de huidige baan, soms moet iemand zelf veranderen en soms leidt het tot andere baan of carrièreswitch.

Sandy is een doener, praktisch ingesteld en resultaatgericht. Dat zorgt ervoor dat ze gedreven is om projecten altijd tot een effectief en succesvol einde te brengen. Ze zoekt altijd naar groei en vooruitgang. “Ik ben een tevreden coach wanneer iemands kijk op zichzelf ten goede is veranderd. Wanneer iemand zelfverzekerder is geworden en persoonlijke groei heeft doorgemaakt.“