Mayke Tielemans

Mayke Tielemans

“Het is mijn ambitie om mensen bewust te maken van hun passie, vitaliteit en talent zodat je gezond en met plezier naar je werk gaat."

Mayke is een verbindende teamspeler met een proactieve, resultaatgerichte en optimistische instelling. Vanuit een onderzoekende en ondernemende houding, inventariseert ze mogelijkheden leidend door bronaanpak. In de omgang met mensen blijft integriteit voor haar heel belangrijk.

Mayke onderscheidt zich door dicht bij haarzelf te blijven. “Ik geloof in de klik die er moet zijn voor een duurzame samenwerking en voor een basis om vertrouwen te hebben in het gewenste resultaat van onze gezamenlijke doelstelling.”

"Ik bied een brede expertise op het gebied van Human Resource Management, deskundige en flexibele ondersteuning en het juiste advies op het juiste moment. In mijn rol denk ik mee en geef inhoud aan de wendbaarheid van de organisatie. Zodoende kan de HR-strategie in lijn worden gebracht met de organisatie ambitie.“

Mayke heeft ruim 25 jaar ervaring als (interim) HR-manager in de zorgsector, consumentenelektronica, groot metaalindustrie, voedselproductie en in de energiesector.

Mayke streeft ernaar om opdrachtgevers in hun HR-vraagstukken te ondersteunen en doet dit met een verfrissende kijk en een eigenzinnige, verrassende aanpak. Middels een passend coachingstraject wordt een werknemer bewuster van zijn eigen verantwoordelijkheid, gezondheid en talenten.
Het creatief zoeken naar oplossingen om doelen te bereiken, is haar op het lijf geschreven.