marlies-328-x-328-px

Marlies Heinink

Marlies helpt mensen uit te zoeken waarom ze de dingen in hun leven en werk op een bepaalde manier doen. “Het geeft een kick om samen met mensen op zoek te gaan naar het waarom achter hun gedrag. Waarom doe je wat je doet, is het wel zo effectief en hoe kan het anders?” Haar kracht is dat ze dit op een heel natuurlijke manier doet, met oprechte interesse in mensen.

Marlies is een ervaren mediator, conflictcoach en trainer. Met haar jarenlange train- en coachervaring staat Marlies garant voor optimaal resultaat.Haar pragmatische aanpak, no-nonsense mentaliteit en enthousiasme zorgen ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen bij haar. Daardoor durven mensen zich sneller open te stellen voor verandering.

Mede door het gemak waarmee Marlies communiceert en onderwerpen bespreekbaar maakt is ze een uitstekende coach en conflictdeskundige bij ‘gedoe op de werkvloer’. Veel mensen en teams zijn onvoldoende conflictvaardig, daardoor blijven zaken vaak onuitgesproken en dat komt de werksfeer binnen een organisatie niet ten goede. Het aanpakken van conflicten in organisaties is essentieel voor werkgeluk en vitaliteit. Onder begeleiding van Marlies lukt het mensen om vaste gewoonten en patronen te doorbreken waardoor ze bewust ander effectief gedrag kiezen.