brigit-van-mameren

Brigit van Mameren

Brigit inspireert mensen om voortdurend bezig te blijven met hun loopbaan. Ook als werknemers op dat moment nog goed zitten waar ze zitten. Met veel enthousiasme begeleidt Brigit groepen, zowel intersectoraal als in-company.  Ze geeft zo’n groep een blik op de kansen en mogelijkheden die er zijn. Brigit wil mensen bij hun natuurlijke bron laten komen, hun eigen talenten laten zien.

Als bevlogen coach probeert ze de urgentie om te veranderen aanwakkeren. “Het mooie van een groepsproces is het delen van verhalen, de herkenning die mensen in elkaars verhalen vinden en het cadeautje dat deelnemers elkaar geven.” Heel vaak worden als vanzelf lijntjes gelegd en contacten gedeeld.  Naast de groepstrainingen en workshops geeft Brigit ook sollicitatietrainingen. “Jonge mensen leren hoe ze zichzelf goed kunnen presenteren en op een manier die past bij de toekomst, dat is mooi werk.” Daarnaast leert ze mensen pitchen; ze helpt mensen om hun verhaal te leren vertellen in hun netwerk.

Brigits kracht is dat ze mensen heel natuurlijk op hun gemak stelt met een enthousiasme dat aanstekelijk werkt, waardoor mensen energie krijgen om aan de slag te gaan met hun toekomst.  “Ik wil de knop aanzetten en mensen zelf de regie laten nemen. Zorg dat je blijft groeien en ontwikkelen want jouw baan van morgen begint vandaag.”