UNADJUSTEDNONRAW_thumb_615

Eva Jaspers

Eva denkt en gelooft in mogelijkheden. Ze wil het beste in mensen naar boven halen en gaat altijd uit van iemands kracht. “Ik geloof in mensen en werk basaal vanuit vertrouwen, zonder de realiteit uit het oog te verliezen.”

Van nature zoekt ze naar de essentie van een vraag, of die nu gericht is op de mens of de organisatie. Wat is de vraag achter de vraag? De behoefte van de klant is leidend voor Eva. Vaak is niet precies duidelijk wat die behoefte is, juist dan kan ze het verschil maken. Haar kracht is haar vermogen om door het stellen van de juiste vragen de behoefte van de klant boven water te krijgen. “Ik vind het een sport om orde in de chaos te scheppen en vervolgens vanuit de kern vooruitgang te creëren.”

Eva is een conceptuele denker. Ze ondersteunt bedrijven graag bij strategisch HR- en organisatieadvies. Met haar helicopterview, strategisch inzicht en creativiteit weet ze de vertaalslag te maken van strategie naar plan van aanpak. Door het simpel te maken en te houden ontstaat er ruimte voor oplossingen en vooruitgang.

Haar passie voor talentmanagement is groot. Ze inspireert dan ook graag mensen tijdens trainingen, sessies en workshops. “Ik wil de ander wakker maken en inzoomen op de plussen en de kracht van mensen.”