inge-van-aalst-330-x-330

Inge Buurman - Van Alst

Energie, die term slaat helemaal op Inge. Ze houdt van in beweging zijn. Letterlijk en figuurlijk. Dat is dan ook haar grote kracht. Met haar energie zet ze mensen en organisaties in beweging.

Inge denkt graag outside the box, verbinden en enthousiasmeren gaat haar heel natuurlijk af. “Ik wil het beste halen uit mens en organisatie. Ik ga daarbij graag complexe uitdagingen aan, wil eigen verantwoordelijkheid dragen en neem op natuurlijke wijze het voortouw.” Inge levert graag een bijdrage aan organisaties die in beweging zijn of willen komen en is daarbij altijd gericht op ontwikkeling, verbetering verandering en vernieuwing.

Ze houdt van pionieren en netwerken is haar tweede natuur. “Ik kom graag in contact met mensen om ze te leren kennen en gekend te worden. Samenwerken met contacten uit ons warme netwerk op basis van gunnen en vertrouwen maakt me blij.”

Tijdelijke bedrijfskundige opdrachten en interim management opdrachten passen Inge als een jas. Haar jarenlange ervaring als HR-professional bij diverse profit en non-profit organisaties maken haar een brede gespreks- en businesspartner die van toegevoegde waarde is voor management en medewerkers.