foto Marjolein Roorda 1150x1150

Marjolein Roorda

Marjolein staat voor positieve gezondheid en gedrag en je eigen verantwoordelijkheid hiervoor nemen! Leven vanuit je hart, doen waar je gelukkig van wordt is voor iedereen weggelegd, maar je krijgt het niet cadeau.

Marjolein is preventie- en vitaliteitscoach en helpt de medewerker zijn/haar levensflow opnieuw te ontdekken, te ervaren en te omarmen waarbij zij in een coachtraject o.a. “de Online Preventietool” inzet om samen te kijken welke indicatoren ervoor zorgen dat de medewerker vastloopt in de levensfase waarin hij of zij zich bevindt? Het doel van dit traject is om veerkracht & werkplezier weer te omarmen. Tevens geeft Marjolein teamtrainingen om samen aan de slag te gaan om te “herkennen, erkennen, voorkomen en oplossen”. Het doel is om samen in beweging te komen om veerkracht & werkplezier terug te krijgen zodat werkdruk een andere beleving gaat krijgen.

Marjoleins roots ligt in de zakelijke dienstverlening waar zij als salesverantwoordelijke, leidinggevende en HR-adviseur heeft gewerkt. Marjolein is in de coaching oprecht geïnteresseerd, zij triggert en spiegelt mensen op een oprechte en respectvolle manier. Marjolein krijgt voldoening als de medewerker weer in zijn of haar levensflow zit!