saskia-328-x-328-px

Saskia van Heijningen

Saskia is in haar werk altijd op zoek naar dat wat nog verborgen is. Want dat is de ingang naar nog niet ontdekte mogelijkheden. Het verborgen potentieel is volgens Saskia de bron voor ontwikkeling. “Mensen dragen het potentieel bij zich wat ze nodig hebben om betekenis- en impactvol te zijn. Als je vertrouwt op de menselijke mogelijkheden is ontwikkeling ongeremd, wordt creativiteit manifest en is er ruimte voor reflectie en transformatie. Het is steeds weer magisch om mensen in hun kracht te zien.”

Saskia is als trainer, coach en consultant actief bij het begeleiden van mensen en organisaties in groei en ontwikkeling. Saskia’s aanpak kenmerkt zich door eigenheid, vrijheid, plezier en realiteit. Ze werkt vanuit de overtuiging dat iedereen alles in huis heeft om zijn eigen vraagstuk op te lossen.

Als mensen of teams zijn vastgelopen en op zoek moeten naar hun potentieel kan Saskia ondersteuning geven. “Ik zet graag mijn kennis en kunde in wanneer er een transitie in een organisatie moet komen en er een gedragsverandering nodig is.” Ze gaat op zoek naar de schat aan informatie die te vinden is op de plek waar de groei is gestagneerd, om hiermee weer beweging en nieuwe groei te creëren. Voorbeelden van stagnaties zijn verzuim, samenwerkingsproblemen en prestaties die niet verbeteren of uitblijven. Haar interventies zijn altijd maatwerk en raken individuele én groepsaspecten binnen de organisatie op directie-, management- en medewerkerniveau.