UNADJUSTEDNONRAW_thumb_615

Silke Slaats - Van Uden

Silke helpt mensen daar terecht te komen waar ze moeten zijn. Ze is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte plaats is in een bedrijf of organisatie. Ze zorgt er graag voor dat iemand zijn of haar juiste plek vindt.

Silke is een buitenmens en gelooft in de kracht van de natuur. Tijdens coaching sessies neemt ze mensen met stress- en burn-outklachten dan ook graag mee naar buiten. “Voordat er gewerkt kan worden aan iemands loopbaan moet eerst de stress uit een mens.” Silke neemt mensen mee de natuur in, samen wandelen in stilte om zo te leren luisteren naar je gevoel en te leren vertrouwen op je intuïtie.  “Mentaal, fysiek en emotioneel in balans zijn, dat is het doel.“

Silke’s inlevingsvermogen en oprechte interesse zijn haar kracht. Mensen durven zich kwetsbaar op te stellen bij haar. Ze heeft een groot luisterend vermogen en een sterke intuïtie. Hierdoor voelt ze snel aan wat iemand nodig heeft.

Mindfullcoaching, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, daar zet zij zich graag voor in. Silke kiest altijd voor een positieve benadering van mens en werk. Het geeft haar energie wanneer mensen ontdekken waar hun kracht zit en ze vandaaruit beginnen te groeien. “Dicht bij jezelf blijven en doen waar je goed in bent, daar geloof ik in.”